MK-Travel Utazási Iroda - Körutazások a nagyvilágban

Foglalás menete

nem kell Kiválasztotta az Önnek tetsző utazást? Jelentkezzen mielőbb honlapunkon keresztül, hogy készíthessük foglalását!

 1. Kattintson a kiválasztott utazásra, válassza ki az időpontot és töltse ki az ajánlatkérést. Ekkor már egyből látni fogja egyből a teljes fizetendő összeget. Adja meg az utazók igazolvány szerinti nevét, születési dátumát, illetve a kért adatokat. Majd küldje el nekünk kérését.
   
 2. A foglalás után visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben szerepelnek a megrendelt szolgáltatások és a pontos kalkuláció, valamint az befizetéshez szükséges adatok és a fizetési határidő. Amennyiben nincs már szabad hely a kiválasztott utazásra, erről is értesítjük.
   
 3. A foglalás az előleg (a részvételi díj 40%-a), illetve ha az indulás 30 napon belül van, akkor a teljes összeg befizetésével válik véglegessé. A fennmaradó összeget 30 nappal az indulás előtt kell befizetni (külön értesítés nélkül). Amennyiben ettől eltérő fizetési kötelezettség szükséges, értesítjük.

          A fizetés kétféle módon történhet:

 • Átutalással a visszaigazolásban szereplő számlaszámra
 • Készpénzben, irodánkban személyesen: 1064 Budapest, Izabella utca 78. Fszt.2.
  Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 09.00-17.00-ig.
 1. Ezután mi véglegesítjük a foglalást, hamarosan küldjük a visszaigazolást vagy a részvételi jegyet, illetve igény esetén a sztornó, valamint a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást. Az elektronikus repülőjegyet és a szálloda vouchert a teljes részvételi díj befizetés után, illetve utazás előtt pár nappal e-mailen küldjük.


Természetesen megrendelését elküldheti e-mailen is.

Telefon: +36 76/328-425
E-mail: info@mktravel.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 09.00-17.00-ig.

Bármely további kérdése, kérése esetén szívesen állunk rendelkezésére.