Seprűnyélen Londonban, Harry Potter stúdió látogatással

Seprűnyélen Londonban, Harry Potter stúdió látogatással

 1. /
 2. 2023.07.11.
  3/2
  Reggeli
  Kétágyas standard szoba
  139 900 HUF/fő

Mit tartalmaz a feltüntetett ár?

 • A részvételi díj tartalmazza:
 • - repülőjegy Budapest-London retúr,
 • - reptéri illeték,
 • - online check-in
 • - 1 db kis kézipoggyásszal (40*20*30),
 • - 2 éjszaka szállás szállodai elhelyezéssel, egy- és kétágyas szobákban,
 • - reggelivel,
 • - az idegenvezetés költségeit.

Milyen egyéb költségek merülhetnek fel?

 • - Feladott poggyász (maximum. 20 kg): kb. 48.000 Ft/db
 • - Feladott poggyász (10 kg): kb.33.000 Ft/db
 • - Elsőbbségi kézipoggyász: kb. 38.000 Ft/db, mellyel 2db kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető (40x20x25 cm + 55x40x20 cm)
 • - útlemondási biztosítás: standard útlemondási biztosítás, a részvételi díj 2 %-a, COVID kiegészítésű útlemondási biztosítás, a részvételi díj 4,5%-a
 • - utasbiztosítás 3 napra: 2.760 Ft/fő (18 év felett)
 • - utasbiztosítás 3 napra: 1.380 Ft/fő (18 év alatt)
 • - Fakultatív belépők (London Eye/Tower of London/)18 év alatt: 60 GBP / 18 év felett: 70 GBP
 • - tömegközlekedés 18 év alatt (reptér + 3 nap travelcard): 60 GBP/ 18 felett: 70 GBP
 • - Warner Bros Stúdióba és a retúr vonat a Stúdió és London közt 18 év alatt: 80 GBP/ 18 év felett: 90 GBP
 • - Vacsora lehetőség a szálláson: 2 fogás 15 GBP/alkalom/ 3 fogás 20 GBP/alkalom

Cimkék

Csoportos út

Programleírás

1. NAP            ISMERKEDÉS A WESTMINSTER-NEGYEDDEL   

 

A budapesti Liszt Ferenc reptérről indulunk Londonba a hajnali órákban, London Luton repterére reggel érkezünk meg. Helyi busszal és idegenvezetőnk segítségével megkezdjük az ismerkedést a világ egyik legnagyszerűbb fővárosával: a nap első programjaként felszállunk a London Eye-ra (F), ahonnan az egész város belátható, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni!

Ezután séta a Westminster negyedben: Buckingham Palace, St. James Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, White Hall (a királynő lovasgárdája), Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, M&M’s World. Utunk során átmegyünk a Brodway városrészen, ahol a színházak találhatóak, s melyek egyikében játszák a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot.  Megtekintjük a Great Scotland Yard épületét is, mely a filmben ismert Mágiaügyi minisztérium külső felvételi helyszínéül szolgált. Innen metróval elmegyünk a Kings Crossra, ahol fényképet készíthetünk a filmben híres 9 és ¾-ik vágánnyal. A pályaudvar mellett megtekinthetjük a St. Pancras International állomás épületét, melynél a muglik láthatták Harry és Ron kocsiját repülni. Később a csoport szabadprogramot kap. Innen a szállásra indulunk. Este fakultatív vacsora. (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat.)

 

2. NAP            A TOWER ÉS HARRY POTTER      

 

Reggeli után ezen a napon is travelcarddal közlekedünk, megtekintjük a Tower-hidat és a Tower of London-t (F), ahol megcsodáljuk az ezeréves épületegyüttes emlékeit, a Beefeatereket és az itt őrzött királyi koronázási ékszereket.

Majd a Warner Bros Stúdióba utazunk vonattal (F), ahol ismerkedünk a Harry Potterrel film forgatásának minden mozzanatával, felidézhetjük az olvasottakat, a filmen látottakat, interaktív kiállításon részesei lehetünk a film készítésének egy - egy jelenetének. A vasútállomástól a kóbor Grimbus fog bennünket szállítani! A stúdióban van étkezési lehetőség (kb. 10-15 GBP/fő – hamburger-menü, vajsör). A program végeztével szállásunkra indulunk.

 

3. NAP            KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS     

 

Reggeli után a St. Paul’s katedrálishoz megyünk ahonnan a Millennium hídon átsétálunk, mely ismert helyszíne a Harry Potter és a főnix rendje kezdő jeleneteiből. A hídon átsétálunk a Borough Market-hoz, mely szintén a filmforgatás helyszínéül szolgált és egyben London legrégibb és leghíresebb piaca is. A piactól helyi közlekedéssel átmegyünk az Oxford Street-hez.  A nap végén szabadprogram következik az Oxford Street-en. A nap végén a reptérre utazunk és hazarepülünk Budapestre az esti órákban. (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat.)

Szállás leírása

Az ibis London Thurrock M25 az A13-as és az M25-es autópálya mellett helyezkedik el, kevesebb mint 1,6 km-re a Lakeside bevásárlóközponttól. A szálloda ingyenes parkolási lehetőséget és fürdőszobás szobákat kínál.

Az ibis London Thurrock M25 mindössze 3,2 km-re van a Grays vasúti pályaudvartól, és mindössze 15 perces autóútra az Ebbsfleet nemzetközi vasúti pályaudvartól. Az Ebbsfleet pályaudvarról induló Eurostar vonatokkal a vendégek továbbutazhatnak Párizs és Brüsszel városaiba. Minden szoba saját fürdőszobával, TV-vel és ingyenes wifivel rendelkezik.

new-icon Hasonló utazások new-icon

new-icon Britannia Hotel Edinburgh

6 nap Skóciában-legendák földjén

Nagy Britannia, Edinburgh
new-icon
Repülő
new-icon
Reggeli
new-icon
5 éjszaka
new-icon
Transzfer
349 900 HUF-tól new-icon
new-icon The Hendrick Dublin

Ismerjük meg együtt a két Írországot

Írország, Dublin
new-icon
Repülő
new-icon
Reggeli
new-icon
6 éjszaka
new-icon
Transzfer
379 900 HUF-tól new-icon
new-icon Hotel Adria Harmony

Montenegró, ahol a természet szépségét és erejét minden porcikánkban érezzük

Montenegro, Canj
new-icon
Busz
new-icon
Félpanzió
new-icon
7 éjszaka
225 900 HUF-tól new-icon
new-icon Hotel Buyuk Sahinler

Körutazás Törökország csodás tájain magyar nyelvű idegenvezetéssel

Törökország,
new-icon
Repülő
new-icon
Félpanzió
new-icon
7 éjszaka
new-icon
Transzfer
274 900 HUF-tól new-icon